1. 0/3
  '

  Pasen in Tubbergen; de leukste tips op een rij!

  Geschreven door

  Marleen

  Vier je Pasen in Twente, dan vier je Pasen zoals het hoort. Met tijd voor elkaar, en voor tradities. Laat je inspireren door deze vier activiteiten met Pasen in de gemeente Tubbergen.

 2. 3/3

  3.

  Bezoek de Paasvuren

  Op eerste en tweede Paasdag worden in Tubbergen paasvuren aangestoken. Een van de bekendste tradities voor jong en oud. Bijna ieder dorp heeft zijn eigen paasvuur waarvoor dorpelingen al wekenlang takken en hout verzamelen. Paasvuren zijn een eeuwenoude christelijke traditie, die voor vruchtbaarheid zouden zorgen. Benieuwd waar de paasvuren ontstoken worden? Kijk in onze agenda voor een overzicht.

 3. 2/3

  2.

  Paassterrit Reutum

  Hersenkrakers oplossen terwijl een route vol listigheden moeten worden gevold. Dat zijn de ingrediƫnten voor de Paassterrit, die dit jaar voor de 52e keer gehouden wordt op 1e paasdag. Een uitdagende oriƫntatie- en puzzelrit met de auto. Beschik je over een auto en een geldig rijbewijs? Ga dan de uitdaging aan met deze rit door het prachtige Twentse landschap.

 4. 1/3

  1.

  Rode Loper Event in Tubbergen

  Zin om erop uit te gaan 2e paasdag? Bezoek dan het gezellige evenement in het centrum van Tubbergen. Niet alleen modezaken maar ook horeca en overige ondernemers betreden de rode loper die dwars door de winkelstraten loopt. Op de loper wordt de nieuwste mode en verkoopartikelen getoond en meerdere hapjes uitgedeeld. De winkels zijn deze middag geopend en er is een rode loper show.

Marleen

 1. Typisch Twents

  Een Twents Blokje Om: 300 kilometer aan onmeunig veel wandelplezier.

  Geschreven door Bertine
 2. Food

  Magisch genieten van een kop warme thee bij Theehuis Dennenoord

  Geschreven door Visit Twente
 3. Pasen in Tubbergen; de leukste tips op een rij!

  Geschreven door Marleen
 4. Kunst & cultuur

  Glaskunstroute: ga op ontdekkingstocht

  Geschreven door Marleen

Tip je vrienden

twitter facebook